• 7 ODLIČIJ ZA DEKLETA V KICKBOKSU

  7 ODLIČIJ ZA DEKLETA V KICKBOKSU

  Športni klub Hyong se je 9. in 10. februarja udeležil Evropskega pokala v kickboxingu v Karlovcu na Hrvaškem.

  Tokrat je trener Uroš Bernard skupaj s kolegom Filipom Potočnikom na tatmije pospremil štiri dekleta.

  Skupno so se pomerila v desetih kategorijah in disciplinah, domov pa so prinesla kar 7 kolajn od tega šest drugih in eno tretje mesto.

  Nina Kitek je v kategoriji light contact do 55kg za las izgubila borbo v finalu in zasedla odlično DRUGO mesto, hkrati pa pokazala velik napredek in borbenost. V disciplini point-fight je med 17-timi udeleženkami zasedla odlično 5. mesto.

  Lana May Pratnemer je nastopila v štirih disciplinah, kjer je kar 2x osvojila DRUGO mesto.

  Larisa Žagar Slemenšek je osvojila 2x DRUGO mesto in sicer v kategoriji point-fight in light contact do 60kg. V absolutni kategoriji GRAND CHAMPION v point-fightu pa je zasedla TRETJE mesto.

  Maša Kenjalo je v disciplini light contact do 65kg dosegla odlično DRUGO mesto, kjer je v finalu žal izgubila z Italijanko s katero ima še neporavnane račune v taekwondoju.

  Za tekmovalkami je naporen vikend, ki so ga s trenerjem posvetili predvsem »nabiranju« izkušenj in sparingov, kar jim bo še kako koristilo za prihajajoče svetovno in evropsko prvenstvo letos. Pred njimi so torej še naporni dnevi, vikendi in meseci mi pa jim seveda želimo veliko moči, volje in odličnih treningov ter seveda čestitamo za osvojene kolajne.

  Čestitke trenerju Urošu Bernardu, pomočniku Filipu Potočniku ter zvestim spremljevalcem in odličnim navijačem, staršem.

  Skupno: 179 klubov in 1108 tekmovalcev.

Leave a reply

Cancel reply