• OBVESTILO – treningi NRG

  OBVESTILO – treningi NRG

  Že nekaj časa je NE tekmovalni del Hyonga skupaj z NRG vadbami zaprt.

  Glede na odlok in priporočila, smo se po treh tednih premora odločili, da odpiramo določene skupine NRG centra, katere so primerne tudi za člane borilnih veščin, starejših od 15let.

  V skladu z zagotavljanjem vseh priporočil NIJZ v naših dovolj velikih in primerno opremljenih prostorih, odpiramo skupine z omejenim številom vadečih. Maksimalno število v naprej prijavljenih na posamezno vadbo je 6, minimalno, da se vadba izvaja pa 5 posameznikov.

  Žal varne razdalje skozi celotno vadbeno uro pri borilnih športih kot sta taekwon-do in kickboxing, ki ju sicer izvajamo, letos že 25 let to ni mogoče. Smo pa izpostavili skupine, katerih moč je ohranjati varno razdaljo in so primerne tudi za ljubitelje borilnih veščin.

  Skupine, s katerimi lahko zagotavljamo 3m varno razdalj skozi ves čas izvajanja vadbe so: BOOT CAMP, TRX in KNP.

  PRIJAVE in ODJAVE na vadbo so možne zgolj in samo preko e-mail naslova: centernrg@gmail.com do 15.00 na dan vadbe. Prav tako se na naslednjo vadbo lahko prijavite v roku 7dni do naslednje vadbe na urniku. (npr. prijava na vadbo naslednji ponedeljek bo možna šele od jutri (ponedeljek) dalje)

  V primeru, da ste prijavljeni in na vadbo ne pridete ali se odjavite pravočasno se vam obisk šteje kot porabljen.

  V primeru nezadostnih prijav na posamezno vadbo, vas o tem obvestimo do 15.30 ure na dan vadbe po elektronski pošti.

  PLAČILO KARTE: Glede nato, da so skupine dosti manjše, bo možen nakup kart le za 8 obiskov (40€) ali zakup 4 obiskov (22€). Vse preostale vadnine, ki so bile aktivne pred zaprtjem centra ostajajo zamrznjene in jih bomo aktivirali po popolnem ponovnem odprtju. Pretvarjanje vadnin v obiske, v tem vmesnem času žal ni možno, zato prosimo za razumevanje.

  POMEMBNO: V centru garderob NI. Na vadbo pridete že oblečeni v športna oblačila ter le 5 min pred pričetkom. V prostorih se držimo priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja virusa od prihoda do odhoda s centra.

  Mi smo in bomo storili vse, da ohranjamo vaše in naše zdravje, prosimo za odgovornost tudi z vaše strani, saj bomo le tako lahko naša življenja IN nrg CENTER spravili v tirnice, kot smo jih poznali pred nepričakovano situacijo.

  Začasni urnik aktivnih vadb prilagamo spodaj in velja od 9.11.2020 do nadaljnjega.

1Comment

Leave a reply

Cancel reply