• NOVO__OBVESTILO – treningi OTROCI

  NOVO__OBVESTILO – treningi OTROCI

  Z marcem končno Ponovno pričenjamo s taekwon-do treningi za otroke. Treningi bodo potekali po urniku, ki je bil v veljavi pred zaprtjem kluba in sicer:

  1. skupina: torek in četrtek ob 16.30 – 17.30
  2. skupina: torek in četrtek ob 17.30 – 18.30

  V skladu z zagotavljanjem vseh priporočil NIJZ moramo izvajati treninge z omejenim številom vadečih in z upoštevanjem varnostne razdalje med njimi. Maksimalno število vadečih je 10, minimalno, da se vadba izvaja pa 5 posameznikov.

  Prijave in odjave na vadbo so možne zgolj in samo preko e-mail naslova (patricija.sluga@gmail.com) do 15.00 na dan vadbe. V primeru, da ste prijavljeni in na vadbo ne pridete ali se ne odjavite pravočasno se vam obisk šteje kot porabljen. V primeru nezadostnih prijav, vas o tem obvestimo do 15.30 ure na dan vadbe po elektronski pošti.

  Glede nato, da bodo skupine manjše, bo možen nakup kart le za 8 obiskov (40€) ali zakup 4 obiskov (22€).  Da v prostorih kluba ne bo nepotrebne gneče, boste račun za plačilo vadnine dobili po mailu. Prosim, da mi sporočite ali boste kupili karto za 8 ali za 4 obiske še pred prvim prihodom otroka na trening. Vse preostale vadnine, ki so bile aktivne pred zaprtjem centra ostajajo zamrznjene in jih bomo aktivirali po popolnem ponovnem odprtju. Pretvarjanje vadnin v obiske, v tem vmesnem času žal ni možno, zato prosimo za razumevanje.

  POMEMBNO: 

  • V centru garderob NI. Na vadbo naj pridejo otroci že oblečeni v športna oblačila ali dobok ter le 5 min pred pričetkom. Po koncu treninga pa naj prostor čim prej zapustijo. Otroci, ki imajo borbeno opremo, jo naj prinesejo s seboj.
  • V klubskih prostorih se držimo priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja virusa (nošenje mask, razkuževanje rok, zadostna varnostna razdalje,..) od prihoda do odhoda iz kluba. 
  • Prosimo, da se starši v času treninga ne zadržujte v klubskih prostorih. 

  Mi bomo storili vse, da ohranjamo vaše in naše zdravje. Prosimo za odgovornost tudi z vaše strani, da bomo čim prej lahko pričeli z izvajanjem vadb po ustaljenih tirnicah kot smo jih bili vajeni pred zaprtjem.

  V primeru vpraqšanj ali dodatnih informacij glede izvajanje treningov ali vpisa novincev nas kontaktirajte na info@hyong.si ali pokličite na tel.št. 041 311 811

  V upanju, da se kmalu vidimo, vas lepo pozdravljamo.

  #teamHyong

1Comment

Leave a reply

Cancel reply