• WAKO SVETOVNI POKAL v kickboxingu

  WAKO SVETOVNI POKAL v kickboxingu

  Pretekli teden od 16.9.-19.9.2021 so na madžarskem, po dolgem času uspešno izpeljali WAKO svetovni pokal v kickboxingu. Tekmovanja se je udeležilo 1689 tekmovalcev iz 45 držav, ki so skupaj izpeljali kar 3040 nastopov v posameznih kategorijah. Po dolgem “coronskem” nejasnem obdobju so se tekmovanja udeležili tudi naše tekmovalke, ki so po številnih 5. mestih: Larisa Žagar-Slemenšek (3x), Nina Kitek in Maša Kenjalo osvojile tudi bronasko kolajno, ki si jo je v LC (light contact) med članicami nadela Masa Kenjalo.
  Naša najmlajša tekmovalka Iva Rakanović je v drugem kolu v disciplini PF med deklicami morala premoč priznati nasprotnici iz Bulgarije in na koncu osvojila prav tako 5.mesto ter stopila na stopničke kot tretje uvrščena v drugi disciplini.
  Če povzamemo, nas je ta vikend obdajala številka 5. Upamo, da se na naslednjem tekmovanju posamezna kola zaključijo kanček kasneje.
  Obdobje v katerega je bil šport žal za”vržen” upamo, da je za nami. Mi se ne damo in prav zaradi okoliščin še posebej ČESTITAMO vsem tekmovalkam in tenerju Urošu Bernardu za močno voljo, strpnost in motivacijo.
   

Leave a reply

Cancel reply